Psychodynamische Coaching

Behouden & Ontwikkelen van VerpleegkundigenIk heb hele fijne gesprekken gehad met Wilfred. Deze gesprekken waren ongedwongen. Wilfred heeft een scherp oor voor de dingen die ik zei en voelde goed aan wat ik bedoelde. Dankzij Wilfred ben ik weer een stuk verder gekomen om mijzelf te leren kennen.

Dennis

Het coaching traject met Wilfred heb ik ervaren als prettig, verhelderend, af en toe confronterend en intrigerend. Wilfred luistert goed en legt verbindingen met wat ik eerder heb gezegd. Het belangrijkste dat ik geleerd heb tijdens het coaching traject is dat dingen ook anders kunnen worden aangepakt waardoor ik losser ben en meer rust ervaar. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in waar mijn waarden liggen wat werk betreft. Met de verkregen handvatten kan ik verdergaan in het onderzoeken en bepalen waar mijn perspectief ligt. 

Selma

Top traject met Wilfred gedaan voor personal coaching. Wilfred is een zeer prettige coach die laagdrempelig analyseert en je handvatten geeft om beter in je kracht te komen. Zeer positief ervaren met goede resultaten.

Mirjam

Als onderdeel voor zijn opleiding tot coach bij de Academie voor Psychodynamica heeft Wilfred mij tijdens een traject van enkele maanden gecoacht. Door het stellen van de juiste vragen op het goede moment ben ik tot waardevolle inzichten gekomen t.a.v. mijn hulpvraag. Wilfred is een goede luisteraar met veel inlevingsvermogen en is makkelijk in de omgang. Ik heb het gehele traject dan ook als zeer prettig ervaren. Dank!

Luuk

Ik heb de sessies bij Wilfred als erg positief ervaren. Hij luisterde goed naar hetgeen ik te vertellen had, zonder enig oordeel  en legde me een spiegel voor.

Ik vond het in het begin een beetje ongemakkelijk om met de verschillende modellen aan de slag te gaan, maar Wilfred heeft me mede door zijn geduld en begrip hierbij geholpen zodat de modellen toch nog effectief waren in de sessies.  

Ik was al in een paar weken tijd tot inzichten gekomen waar ik nooit eerder bij had stilgestaan. Ik weet nu beter waar mijn valkuilen zitten en hoe ik hier mee om kan gaan. Ik ben dankzij dit traject zeker dichter bij mijn doel gekomen. 

Melika

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.


E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn