Psychodynamische Coaching

Werken met je Hart
Welkom bij Wilfred Nipius Coaching

Ik ben psychodynamisch coach geworden, omdat ik op zoek was naar hetgeen wat mij energie geeft. In mijn vorige banen vond ik het helpen van mensen zeer waardevol. Als zij dan succes boekten, was ik blij dat ik  hier een steentje aan heb kunnen bijdragen maar het is en blijft wel de verdienste van de mensen zelf. 

Met mijn psychodynamisch coachingspraktijk wil ik mensen helpen die zekerder van zichzelf willen worden of tegen de symptomen van onzekerheid aanlopen.  Bij psychodynamisch coachen kijk je naar de mens als geheel. Dit houdt in dat er tijdens de sessies aandacht is voor de gedachten die je hebt, de gevoelens die hierbij horen en wat je dan waarneemt in je lichaam. 

Als psychodynamisch coach ben ik gedreven met positieve energie om je te helpen, dit doe ik door met inlevingsvermogen, rustig en goed naar jouw verhaal te luisteren. Hierbij heb ik geen oordeel over de situatie. Ik analyseer het gesprek en kijk naar het grote plaatje. Hierbij laat ik je nieuwe inzichten ervaren. Dit alles doe ik in een vertrouwde setting die tijdens onze sessie gecreëerd wordt.

Als psychodynamisch coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

  

 

 


E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn