Psychodynamische Coaching

Behouden & Ontwikkelen van VerpleegkundigenIk ben ervoor beginnende  en ervaren verpleegkundigen die werkzaam zijn in STZ Ziekenhuizen. Door te coachen op het gebied van emotionele en mentale welzijn zullen de beginnende verpleegkundigen beter voor zichzelf kunnen zorgen en zal hun eigenwaarde stijgen. Hierdoor zullen de beginnende verpleegkundigen sneller van waarde zijn voor het ziekenhuis. Tevens draagt coaching op het gebied van emotionele en mentale welzijn bij aan het behoud van beiden groepen verpleegkundigen voor het ziekenhuis.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Ik ben ervoor de verpleegkundigen.

De afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaringen opgedaan in het coachen van mensen in sectoren waarbij de werkdruk en de verwachtingen hoog waren.

De beginnende verpleegkundigen help ik met hun verantwoordelijkheidsgevoel in combinatie met de onzekerheid die er in het begin zal zijn. De ervaren verpleegkundigen help ik met het vinden van de juiste balans waardoor ze de energie behouden om hun werk te kunnen verrichten.

Dit doe ik op basis van mijn ervaringen, laagdrempeligheid, een luisterend oor te bieden zonder oordeel, een ongedwongen sfeer en met passie & energie.

Na afloop van een sessie zal je inzichten hebben opgedaan, handvatten meekrijgen en de energie hebben om de volgende stappen te zetten.

Mijn doel is jou te helpen.

Daarnaast Coach ik je net zolang als nodig is voor een vaste prijs.

Wil je hier meer over weten neem dan  Contact met mij op.
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn